Perscommunicatie voor transport, logistiek en aftermarket

Perscommunicatie voor transport, logistiek en aftermarket

België mag dan een klein landje zijn, op vlak van transport en mobiliteit zijn we een absolute wereldspeler. Dankzij onze centrale ligging, hoogopgeleide medewerkers en zin voor innovatie wordt ons land niet voor niets de toegangspoort tot de Europese markt genoemd.

 Automotive PR Belgium maakt deel uit van Automotive PR, een wereldwijd netwerk van agentschappen met specialisatie in transport, logistiek en mobiliteit. We mochten in een korte tijd al heel wat projecten uitvoeren voor bedrijven zoals Chevron, DSVHödlmayrWDP,  ValeoDiesel Technic, ZF, BahriVedrova .. . Maar ook belangenorganisaties zoals Febiac en AVERE kwamen reeds bij ons aankloppen. 

PR en content marketing

De diensten waarop deze klanten een beroep deden zijn divers. Chevron rekent bijvoorbeeld op maandelijkse basis op onze expertise. Zo werkten we voor hen een mediaplan uit voor 2018 en organiseerden we o.a. een persconferentie in Rotterdam. Febiac brachten we nationaal onder de aandacht met de organisatie van een rondetafelgesprek en voor WDP zetten een geslaagde PR-actie op in Roemenië. 

Ons team van ervaren PR consultants en copywriters bekijkt steeds met welk pr-middel de doelgroep het best wordt bereikt. We doen dit in nauw overleg met de klant en gaan steeds voor een optimaal resultaat. 

Contacteer ons PR agentschap

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x