Evoke

Website

Website

Aanwezig zijn op het internet is voor elke onderneming belangrijk, ongeacht de grootte. Waar sociale media een interactieplatform is, kan je een website het best vergelijken met een visitekaartje. Het is het eerste contactmoment met (potentiële) klanten en belangrijk voor een goede eerste indruk. Een sterke website is onontbeerlijk, zowel visueel als tekstueel.

Een website opbouwen lijkt gemakkelijk, maar niets is minder waar. De bezoekers boeien is een ware kunst. Zij willen niet alleen dat je website mooi oogt, maar ook dat die in enkele kliks al zijn informatie prijsgeeft. Korte, helder geschreven boodschappen houden daarom de bezoeker op je pagina. Een slordige website of een website vol fouten, duwt ze daarentegen net in de richting van de concurrentie. 

Hoe gaan we te werk?

Wij beslissen samen met jou welke inhoud belangrijk is voor jouw website en vertalen jouw business naar korte en heldere boodschappen die iedereen begrijpt. Bulkt jouw boodschap van de technische termen? Geen probleem, wij deinzen niet terug. Onze copywriters zijn erin gespecialiseerd jouw complexe boodschap klaar en duidelijk te formuleren, zonder het te simplificeren.

Tijdens het neerpennen van jouw website houden we Google in het achterhoofd. Hoe je het ook draait of keert, de zoekgigant is medeverantwoordelijk dat klanten de website van jouw onderneming vinden en niet die van de concurrentie. Wij maken jouw teksten SEO-vriendelijk voor een hoge score in de Google-zoekresultaten. 

Overtuigd van het nut van een helder geschreven website? Vertrouw dan op Evoke. Stuur ons een mailtje op info@evokepr.be of bel naar +32 2 740 43 32 voor meer informatie.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x