Evoke

Technologie en gadgets

Geen enkele sector verandert zo snel en is zo dynamisch dan de technologiesector. Tien jaar geleden was er nauwelijks sprake van smartphones terwijl we ons nu geen leven zonder kunnen bedenken. Een dergelijk snel evoluerende sector, vereist een pr-bureau dat de vinger aan de pols houdt en feeling heeft met de laatste trends en evoluties in de sector van technologie, telecom en consumer electronics.

PR bureau voor technologie, telecom en consumer electronics

Evoke en zijn consultants hebben al heel wat kilometers op de teller staan wanneer het over pr voor tech bedrijven gaat. Klanten zoals Siemens, Telenet, Colt, Microsoft, Fortinet, Sans Institute, Cellularline, Webhero ... doen reeds jaren een beroep op de pr-expertise van Evoke. In het verleden waren onze consultants betrokken bij pr-campagnes  voor o.a. Ericsson, Intel, Packard Bell, Zetes ... Het bedenken en uitvoeren van pr-campagnes voor techbedrijven zit in ons DNA. We kennen de magazines, journalisten, events ... op ons duimpje en volgen de sector op de voet.

PR in de Benelux voor tech en telecom bedrijven

Voeren we campagnes in de Benelux? Jazeker! Als Benelux pr-bureau garanderen we de beste service in zowel Belgiƫ, Nederland als Luxemburg. De diensten die we leveren zijn divers: het schrijven en versturen van persberichten, het bezorgen van test samples aan journalisten, het organiseren van een persconferentie, het opzetten van een bloggers event, het schrijven van een blog of opiniestuk, het creƫeren van content voor een social media campagne op Instagram en Facebook ... niets is ons te veel!

Contacteer ons

Wat kan Evoke betekenen als pr-dienstverlener in de Benelux voor uw technologiebedrijf? Contacteer ons vrijblijvend: +32 2 740 43 32 of info@evokepr.be. We maken graag tijd voor een persoonlijke intro! 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x