Evoke

SEO-copywriting

SEO-copywriting

Wat ben je met je nieuwe bedrijfswebsite als hij niet gevonden wordt? Niet veel. In een digitale wereld waarin elke onderneming inmiddels wel een stukje van het wereldwijde web heeft opgeëist, is de concurrentie moordend. SEO en SEO-copywriting zijn daarom een echte must om van uw website het best mogelijke verkoopsinstrument te maken.

SEO of Search Engine Optimization is de wetenschap die garandeert dat jouw website online gevonden wordt via Google. De zoekmachine houdt hiervoor rekening met drie zaken: 

  • De relevantie van jouw webpagina in betrekking tot de zoekopdracht

  • Het aantal links waarmee andere websites bezoekers naar jouw website leiden

  • Mogelijke technische problemen van je website

Om de relevantie van jouw webpagina de hoogte in te stuwen is SEO-copywriting van goudwaarde. Met behulp van SEO-copywriting zorgen we ervoor dat uw website online de aandacht krijgt die ze verdient. Na een analyse van de gebruikte zoekwoorden binnen jouw werkdomein, werken we de content van jouw website uit.

SEO-copywriting is de kunst om praktische tekst te koppelen aan de juiste informatie gebundeld in een coherent verhaal. Daarom zorgen we voor een doeltreffende contentmix die je website op Google de hoogte in stuwt maar die net zo veel is toegespitst op het verhaal van je onderneming en je doelpubliek. Zo brengen we dankzij SEO-copywriting een duidelijke en aantrekkelijke professionele boodschap zonder goedkoop commercieel over te komen.

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x