Evoke

Netatmo en Evoke

Na een volledig digitaal pitchproces koos Netatmo voor Evoke als pr-partner in België. Netatmo is een Franse leverancier van gebruiksvriendelijke smart home-oplossingen die bijdragen aan een veiliger en comfortabeler huis.

Evoke helpt Netatmo om de merkbekendheid van zijn producten onder Belgische bedrijven en consumenten een boost te geven. De start van de samenwerking viem samen met de lancering van de Netatmo Smart Video Doorbell. De PR-activiteiten variëren van het onderhouden van mediarelaties tot het organiseren van influencer-campagnes en testprogramma’s.

Lees hier de review van Het Laatste Nieuws van de Netatmo Smart Doorbell. 

Fourcast for Education en Evoke

Fourcast for Education helpt scholen om ICT en media zinvol en pedagogisch in te zetten en de stap naar digitalisering te nemen. Om hun naamsbekendheid op de Belgische markt te vergroten, kiezen ze voor Evoke als pr-partner in België.

Lees meer

Uman.ai in the picture

De Gentste start-up uman.ai heeft net een kapitaalronde van een half miljoen euro achter de rug. Ze rekenden op Evoke om dit wereldkundig te maken via de pers.

Lees meer

VINCI Energies Belgium

VINCI Energies Belgium bestaat uit meer dan 50 NV's in België. Bekende namen zijn o.a. Cegelec, Actemium en IZEN. Om ook de naam van VINCI Energies Belgium te zien verschijnen in de pers, doet het bedrijf een beroep op de expertise van Evoke.

Lees meer

LynxCare kiest Evoke

LynxCare is een Belgische scale-up die zich richt op ‘value based healthcare’. Het team bestaat uit professionele zorgverleners enerzijds en datawetenschappers anderzijds.

Lees meer

PR voor databotpioniers

Teroco is een start-up uit Herentals en wil zich op de kaart zetten in België als databotpionier. Om op de radar van Belgische journalisten en het Belgische zakelijke publiek te geraken, doen ze een beroep op de pr-expertise van Evoke.

Lees meer

ML6 gaat voor Evoke

ML6 is een jong Gents bedrijf dat zich specialiseert in Artificial Intelligence en Machine Learning. Na een eerste succesvolle samenwerking einde 2018, besloot ML6 om op vaste maandelijkse basis gebruik te maken van de pr-expertise van Evoke.

Lees meer

Beethovenjaar 2020

In 2020 is het precies 250 jaar geleden dat Beethoven werd geboren. Beethovenspecialist Jan Caeyers en Le Concert Olympique rekenen op Evoke voor maximale persaandacht.

Lees meer

Cranium in de pers

Cranium is een snelgroeiend Belgisch bedrijf met specialisatie in privacy en security. Het bedrijf doet een beroep op Evoke om via pr meer naamsbekendheid te verkrijgen in de Benelux.

Lees meer

imec.istart en Evoke

Evoke kondigt aan dat het pr-partner wordt binnen imec.istart, het businessacceleratorprogramma van imec.

Lees meer

My-Trucks gaat internationaal

My-Trucks werd opgericht in 2012 door drie ondernemers die actief waren in de distributie-, bank-, en verzekeringssector. In het eerste jaar werden er 22 vrachtwagens aan de man gebracht. Zeven jaar later mochten ze de sleutel overhandigen van hun 1000ste vrachtwagen. Om dit nieuws kenbaar te maken in de Benelux en Frankrijk, nam het bedrijf uit Lievegem contact op met Evoke.

Lees meer

WDP rekent op Evoke

Het beursgenoteerde WDP zocht een pr-partner voor zijn financiële communicatie in Roemenië. Dankzij de verschillende internationale netwerken waar Evoke toe behoort, vonden we snel de juiste partner ter plaatse.

Lees meer

Influencers voor Cellularline

Cellularline is Europees markleider in de ontwikkeling van accessoires voor tablets en smartphones. Zij kiezen al twee jaar voor Evoke om de relaties met pers en influencers te onderhouden. We doen dit samen met onze Nederlandse partner En Serio.

Lees meer

Podcast voor sales coach

Jan Roel van Rhee is één van de beste Sales Coaches van Vlaanderen. Hij doet een beroep op Evoke op meer naamsbekendheid op te bouwen. We doen dit d.m.v. perscommunicatie, content marketing en ... podcasts.

Lees meer

ML6 en Saroléa

Saroléa en het Gentse ML6, gespecialiseerd in machine learning en artificiële intelligentie, zorgden voor een primeur in de motorwereld. De MANX7, het nieuwste volelektrische model van het vintage motormerk dat binnenkort van de band rolt, wordt uitgerust met Waizu van ML6. Evoke zorgde voor de nodige persaandacht.

Lees meer

PR voor De Hoorn

De Hoorn in Leuven ademt één en al geschiedenis uit. Het is de plek waar de allereerste Stella werd gebrouwen. Getuige daarvan zijn nog steeds de grote koperen ketels in één van de event zalen. De Hoorn is al langer gekend bij de vele creatieve bedrijven die er hun kantoor hebben, maar het grote publiek kent de fantastische locatie nog te weinig. Daarom nam het management contact op met Evoke om het grote publiek te laten weten dat de oppervlakte van de workhub wordt verdubbeld.

Lees meer

PR voor Duravit

Duravit schreef een wedstrijd uit voor verschillende pr-agentschappen. Evoke wist het bedrijf te overtuigen met een creatieve en doelgerichte aanpak.

Lees meer

VLAM, Evoke & Bruegel

Naar aanleiding van het Bruegeljaar wilde VLAM de gekende Vlaaien in de kijker zetten. Maar hoe precies? De VLAM schreef een pitch uit voor verschillende pr-agentschappen. Evoke won de pitch met de beste aanpak en zorgde voor heel wat aandacht via pers, social media en de eigen kanalen van VLAM.

Lees meer

Evoke & Cegelec on fire!

Cegelec Fire Solutions en Fire Engineered Solution Ghent installeerden een grote proefopstelling op Campus Vesta om het effect van sprinkler systemen te testen in een ondergrondse parking. Evoke nodigde de pers uit en zorgde voor de nodige persaandacht in de nationale pers en vakpers.

Lees meer

Transport & logistiek

Evoke is ook actief onder de naam Automotive PR Benelux. Bedrijven zoals WDP, DSV, Hödlmayr en Chevron doen een beroep op onze expertise om hun naam en dienstverlening in de pers te zien verschijnen.

Lees meer

Pulse Foundation en BEyond

De Pulse Foundation is een stichting die werd opgericht door enkele van de meest welvarende families van ons land. De stichting deed een beroep op PR bureau Evoke om het programma BEyond bekend te maken.

Lees meer

Coffee & Coach

Werk met Zin is een organisatie die al vele jaren kwalitatieve loobaancoaching voorziet voor werknemers, studenten en organisatie. Om hun nieuwste concept "Coffee & Coach" nationaal te lanceren, kwamen ze eerst op de koffie bij Evoke.

Lees meer

Communicatie voor Thonon

De interieurexperts van Thonon staan alom bekend om hun vakmanschap en oog voor detail. Voor de communicatie met hun klanten rekenen ze op de expertise van Evoke.

Lees meer

Evoke lanceert Luxury Outlet

Topondernemer Steven Deduytsche - gekend van The sky is the limit - heeft een gloednieuw outletplatform gelanceerd. Voor de pr van het platform rekenen hij en zijn team op de expertise van Evoke.

Lees meer

Communicatie voor Vrebos

Group Vrebos heeft meer dan dertig jaar ervaring in het plaatsen van ramen, deuren en veranda's. Voor de communicatie met hun klanten rekenen ze op Evoke.

Lees meer

Chubb Security Systems

Chubb Security Systems, de bekende specialist op vlak van alles wat met inbraakbeveiliging en branddetectie te maken heeft, koos onlangs voor een facelift van hun website met een nieuw design en heel wat nieuwe content.

Lees meer

Chef Patat

Onze aardappel mag gerust wat meer aandacht krijgen. Daarom ging Evoke samen met VLAM en Prophets op zoek naar dé Chef Patat van 2017.

Lees meer

PR-actie De Overmolen

PR bureau Evoke bracht het 20-jarig bestaan van vzw de Overmolen in de aandacht.

Lees meer

PR voor CO2LOgic

PR bureau Evoke brengt CO2Logic onder de aandacht van de Belgische en internationale pers dankzij frequente persberichten, blogs en opiniestukken.

Lees meer

Jaarverslag Rode Kruis

Rode Kruis-Vlaanderen deed een beroep op onze vlotte pen voor de copy van het jaarverslag 2016.

Lees meer

Storytelling voor Pralon

Nadat we voor Pralon al heel wat lifestylepers haalden, besloten we het over een andere boeg te gooien. We brachten het verhaal van Hugo als 69-jarige starter.

Lees meer

Rondetafel voor Febiac

PR Bureau Evoke zorgde voor een succesvol rondetafelgesprek van Febiac rond motoren in het verkeer.

Lees meer

Industry 4.0 voor Siemens

Na succesvolle demo's in China en de VS, hield de Siemens Digital Factory Tour halt in Huizingen.

Lees meer

DigiGirls van Microsoft

Microsoft zocht een creatief PR bureau om de pers te halen met de actie DigiGirlz. Evoke nam het hele event in handen en scoorde op regionaal en nationaal vlak.

Lees meer

PR voor Royce' Europe

PR bureau Evoke lanceert Japanse chocolade fabrikant in Europa

Lees meer

Rondetafel voor Fortinet

PR bureau Evoke zette enkele experts rond de tafel om te discussiëren over GDPR.

Lees meer

Kerst met AG Insurance

PR bureau Evoke brengt kerststunt van E-demonstrations en AG Insurance in de aandacht met verschillende krantenartikels.

Lees meer

Lancering Surface Pro 4

Microsoft en PR bureau Evoke lanceren Surface Pro 4 in Leuven met een verrassende persconferentie.

Lees meer

PR-actie voor Telenet

Telenet en PR bureau Evoke zetten drie "Zonder Draad Straten" in de bloemetjes.

Lees meer

Evoke stunt voor Lidl

Lidl nam Evoke onder de arm voor de perscommunicatie rond het Delicieux-eindejaarsgamma. De stunt vond weerklank in heel wat kranten en magazines.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x