Evoke

PR bureau

Welkom bij PR-bureau Evoke 

Zoekt u een pr bureau in Brussel? Ons agentschap ligt in het hart van de Europese hoofdstad, vlakbij de Brusselse universiteit en de Europese instellingen. Als pr bureau gaan wij samen met onze klanten op zoek naar nieuws binnen hun onderneming en brengen het via het juiste kanaal bij de juiste doelgroep.

Benelux PR-bureau

Persrelaties, crisiscommunicatie, mediatraining, influencer marketing, blogger events … Evoke is een pr bureau dat van vele markten thuis is. Klanten zoals Siemens, Fortinet, Colt, Febiac, CO2Logic, DSV Logistics, Microsoft … doen op dagelijkse basis een beroep op onze expertise. Onze experts - een team van pr consultants en copywriters - staan klaar om ervoor te zorgen dat onze klanten aan bod komen in de pers. Want dat is waar wij als pr bureau top in zijn: ervoor zorgen dat uw verhaal de nodige aandacht krijgt in de pers.

Budget en Timing

Hoe zorgen we ervoor dat u aan bod komt in de Benelux-media? Als PR-bureau beschikken we over ruime ervaring en uiteraard over de nodige tools en expertise om u hierbij te helpen. Een rondetafelgesprek, een persbericht, een blog of een opiniestuk … wij bepalen welk middel het meest geschikt is om uw boodschap tot bij de juiste journalist te krijgen. We houden hierbij steeds rekening met uw budget en timing.

Zoekt u dus een pr bureau dat met u meedenkt, uw business begrijpt en zorgt voor een optimaal resultaat? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat: +32 2 740 43 32 of info@evokepr.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x