Evoke

PR

Het pr-bureau voor de Benelux

“Advertising is saying you’re good. PR is getting someone else to say you’re good.”

Voor een onderneming is er niets belangrijker dan een goed imago. Terwijl reclame één manier is om dit te bereiken, is kunnen rekenen op kwaliteitsvolle PR zoveel waardevoller. Geen boodschap zo sterk als een artikel in de krant of reportage op tv die vertelt dat jouw product of onderneming hoge toppen scheert. 

De pers is, net als een blog of newsletter, een medium om als onderneming je content tot bij de klant te brengen, maar heeft één extra groot voordeel: je hoeft het niet zelf te doen, wat je geloofwaardigheid alleen maar doet toenemen. 

Hoewel public relations heel breed kunnen worden opgevat, zijn we bij Evoke hoofdzakelijk gespecialiseerd in persrelaties. Het contact met journalisten gaat bij ons verder dan enkel een e-mailadres in een database. Door onze jarenlange ervaring bouwden wij een sterke band op met onze perscontacten. Zo brengen wij jouw verhaal bij de juiste journalist.

Pr-strategie in de Benelux

Op basis van de boodschap en het doelpubliek bepalen we op voorhand een uitgekiende pr-strategie. We bespreken samen met jou welke mix van communicatietools geschikt is voor jouw boodschap. Zo kom je ook niet voor verrassingen te staan op vlak van timing én budget.

Nadat we de juiste pr-strategie bepaald hebben, gaan wij aan het werk. Onze copywriters pennen jouw nieuws neer, waarna onze PR-consultants de juiste journalist weten aan te spreken. Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap gelezen, gehoord of gezien wordt.

Benieuwd hoe wij jouw verhaal in de pers brengen? Bel ons op +32 2 740 43 32 of stuur naar info@evokepr.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x