Evoke

Opiniestuk

Opiniestuk

Naast een artikel, interview of klantenverhaal is ook een opiniestuk een manier om in de pers te komen. Je pakt niet uit met een product of dienst, maar met je expertise en kennis. Deze deel je subtiel door gevat en onderbouwd je mening te geven over een topic dat speelt in de actualiteit. Je onderneming en wat je doet verdwijnt wat naar de achtergrond, maar je toont eens zo zeer dat je weet waarover je spreekt.

Meer dan vroeger geven nieuwssites online een platform aan ondernemers, vakspecialisten, professoren en ervaringsdeskundigen om hun licht te laten schijnen over een pijnpunt in de maatschappij, een perspectief voor de toekomst of een positieve trend in de samenleving.

Merk jij een bepaalde tendens op in de maatschappij die speelt in de media en wens je hier als kenner je mening over te geven en zo meteen wat media-aandacht te vergaren? Evoke werkt voor jou een opiniestuk uit en pitcht dit bij de juiste media.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een intakegesprek schets je de situatie en gooi je je verschillende relevante argumenten op tafel. Je haalt studies aan, geschreven feiten of bevindingen uit eigen ervaring. Je bent vast niet de enige die zo over dit onderwerp denkt, maar je kan het wel naar voor schuiven, daar mikken we op.

Nadien schrijven we het artikel helemaal uit volgens de kunst van het opiniestuk. We zorgen voor een aantrekkelijke titel en inleiding die de koe bij de horens en de aandacht van de lezers weten te vatten. In het opiniestuk gieten we jouw argumenten in een duidelijke en vlot leesbare body. Een sterk slot is een must voor elk goed opiniestuk. Hiermee zetten we de kers op de taart.

Eens je het stuk hebt goedgekeurd, gaan we ermee naar de pers. Evoke contacteert de juiste media en pitcht jouw opiniestuk bij de redactie.

In het verleden schreven we al opiniestukken voor onder meer VLAMFebiac, Pulse FoundationCO2Logic ... Wens je meer te weten te komen over het opiniestuk als medium of hoe Evoke je op dit vlak kan ondersteunen? Geef ons een seintje: +32 2 740 43 32 of info@evokepr.be.  

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x