Evoke

Evoke zet groei verder

Het Brusselse pr-agentschap Evoke breidt zijn portefeuille uit met nieuwe klanten waaronder Teroco, Rever, MIC Brussels en Lynxcare. Om deze nieuwe klanten te ondersteunen vervoegt Gilles Dujardin het team als PR Consultant en gooit Veerle Wijsgeer haar ervaring in de strijd als PR Director.

De kantoren van Evoke bevinden zich in de Business en Technology Incubator ICAB in Etterbeek. Van daaruit specialiseert het agentschap zich in persrelaties voor bedrijven actief in technologie, transport en logistiek. De afgelopen maanden mocht het agentschap met o.a. Teroco, Rever, MIC Brussels, Dataroots, Duravit, De Hoorn, Lynxcare … heel wat nieuwe klanten verwelkomen. Daarom werden Gilles Dujardin en Veerle Wijsgeer aangetrokken om het team te versterken. 

Uitgebreide ervaring

Veerle Wijsgeer is geen onbekende in de pr-wereld. Ze verdiende haar strepen als woordvoerder van Telenet en PR Director bij andere agentschappen, vooraleer ze eerder dit jaar op zelfstandige basis als pr- en communicatieconsultant aan de slag ging. In deze hoedanigheid legt Veerle nu haar uitgebreide ervaring en strategisch pr-inzicht in de schaal om de klanten van Evoke nog beter te bedienen. Gilles Dujardin neemt de rol op van PR Consultant. Met een generalistische ingesteldheid zet hij met plezier verschillende petjes op voor diverse types klanten waaronder Duravit, Siemens, De Hoorn, Dataroots, Lynxcare, MIC Brussels, Chevron en Cellularline. 

Benelux pr-agentschap voor tech, transport en logistiek

Corneel Haine richtte Evoke op in 2012. Na een samenwerking met het webdesignbureau Artmedia, maakte het pr-agentschap een doorstart in 2016. “Naast onze nieuwe klanten, kan Evoke ook rekenen op een schare trouwe klanten waaronder Siemens, Siemens Healthineers, WDP, Cellularline, CO2Logic, Fortinet, Colt, Vinci Energies, ML6 en Chevron. Met hun blijvend vertrouwen en de nieuwe klanten die we mochten verwelkomen, willen we ons verder profileren als hét Benelux pr-agentschap voor tech, transport en logistiek.” 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x