Evoke

Evoke treedt toe tot Automotive PR

Evoke, een Brussels agentschap gespecialiseerd in pr en contentcreatie, maakt sinds kort deel uit van Automotive PR, een wereldwijd netwerk van agentschappen die zich specialiseren in de automobielindustrie, mobiliteit en technologie. De toetreding tot het netwerk betekent een nieuwe stap in het groeiproces van Evoke.

Evoke werd opgericht in september 2016 en werkt o.a. voor Siemens, Fortinet, Telenet, CO2Logic en Colt. Het afgelopen jaar werden er ook enkele succesvolle pr-campagnes gevoerd voor Febiac, Land Rover en DSV Logistics. Door die acties kwam Evoke in het vizier van Automotive PR. Corneel Haine is oprichter van Evoke: "Automotive PR is een uniek wereldwijd netwerk van onafhankelijke pr-agentschappen. In totaal gaat het om 20 bureau's die actief zijn op 33 domeinen voor meer dan 100 klanten. De toetreding tot het netwerk betekent een grote stap vooruit voor ons agentschap."

Ook Marco Ferrari, oprichter van het internationale netwerk, is blij met de komst van Evoke: "Het team van Evoke heeft al enkele knappe projecten gerealiseerd voor Belgische high profile klanten in de automobielindustrie. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken voor onze huidige klanten en om samen nieuwe klanten te verwelkomen."

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x