Evoke

Colt introduceert Intelligent Communications op basis van Microsoft-oplossingen

Colt Technology Services introduceert Colt Intelligent Communications. Deze zakelijke oplossing combineert de kracht van de cloud-gebaseerde productiviteitsoplossingen van Microsoft met die van de spraak- en datanetwerken van Colt.

Met Colt Intelligent Communications kunnen bedrijven hoogwaardige diensten van Colt voor SIP-trunking, internettoegang en/of cloud-connectiviteit combineren met Office 365-producten van Microsoft, waaronder Teams, tot een kwalitatief hoogstaande communicatieoplossing die hun productiviteit en samenwerking bevordert.

De applicaties worden beschikbaar gesteld via Microsoft’s cloud-platform Office 365 voor een vertrouwde desktopervaring en naadloze samenwerking via Microsoft Teams en Skype for Business. Gebruikers van Colt Intelligent Communications profiteren van lagere beheerkosten en het gemak om desktopapplicaties, spraaktoepassingen, connectiviteit, samenwerking en professionele diensten af te nemen bij één leverancier. Zij kunnen daarbij de componenten uitkiezen die zij nodig hebben en die bundelen tot een naadloze oplossing die integraal wordt ondersteund. Colt Intelligent Communications wordt aangeboden in samenwerking met Ingram Micro Cloud en zijn CloudBlue-divisie. Dankzij het gebruik van het krachtige handelsplatform van deze laatste kan Colt de standaarden voor ondersteuning, dienstverlening en provisioning aan laten sluiten op alle klanten, ongeacht hun fysieke locatie of de verticale markt waarin zij actief zijn.

Colt is reeds een strategische connectiviteitspartner voor Azure Express Route van Microsoft, dat voorziet in hoogwaardige toegang tot de cloud. Met Intelligent Communications biedt Colt nu een optimale telefonie-ervaring dankzij directe routering met Microsoft Teams. Het Colt IQ Netwerk biedt niet alleen connectiviteit met de cloud van Microsoft, maar verbindt wereldwijd ook meer dan 850 datacenters en ruim 27.500 gebouwen via glasvezel.

De manier waarop bedrijven te werk gaan is ingrijpend veranderd. Dankzij de uitbreiding van de samenwerking tussen Colt en Microsoft kunnen onze klanten over alles beschikken wat ze nodig hebben om hun digitale transformatie te ondersteunen en een nieuwe groeifase voor hun onderneming in te luiden”, zegt Rajiv Datta, de chief operating officer van Colt. “Colt levert al 26 jaar lang zakelijke spraakdiensten op basis van een wereldwijd eigen netwerk waarmee we klanten van cloud-connectiviteit met hoge bandbreedte voorzien. Met de uitbreiding van onze samenwerking met Microsoft bevorderen we het vermogen van bedrijven om samen te werken en te innoveren, geheel in aansluiting op onze kernmissie.”

Isidoro Porquicho, vice president EMEA bij CloudBlue, zegt het volgende over de samenwerking tussen Colt en Ingram Micro: “We vinden het geweldig om met Colt samen te werken aan dit transformationele cloud- en unified communications-project. Onze uitgebreide Microsoft CSP-knowhow, gecombineerd met onze pan-Europese Cloud Marketplace, ons CloudBlue-platform en onze Support Services biedt Colt de schaalgrootte om zijn ambities voor de Colt Intelligent Communications Service te realiseren.”

De Intelligent Communications-oplossing van Colt zal worden aangeboden in 13 Europese landen en bedrijven voorzien van alle benodigde ondersteuning door het onderbrengen van al hun communicatieoplossingen bij één leverancier.


Over Colt
Colt streeft ernaar om klanten het allerbeste te faciliteren bij hun digitale transformatie door middel van agile en on-demand high bandwidth-oplossingen. Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 850 datacenters in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 27.500 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds. 

Colt heeft een reputatie opgebouwd door klanten op de eerste plaats te zetten. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 213 aangesloten steden, in meer dan 30 landen. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualization (NFV). Colt is een privaat bedrijf en een van de financieel gezondste bedrijven in zijn sector en biedt de beste klantervaring tegen een competitieve prijs. Bezoek voor meer informatie www.colt.nl.

Over CloudBlue
CloudBlue helpt dienstverleners in alle soorten en maten met het ontwikkelen, opschalen en te gelde maken van digitale en cloud-diensten in de ‘as-a-service’-economie. Veel van ’s werelds bekendste telecombedrijven, ICT-distributeurs, managed services providers en value-added resellers doen een beroep op het toonaangevende handelsplatform van CloudBlue voor de automatisering, bundeling en verkoop van hun eigen cloud-diensten en die van ISV’s. CloudBlue wordt ingezet bij meer dan 200 van ’s werelds grootste cloud-marktplaatsen. Deze zijn samen goed voor ruim 27 miljoen zakelijke cloud-abonnementen en meer dan 1 miljard dollar aan jaarlijkse abonnementsomzet. CloudBlue biedt zijn klanten toegang tot een ecosysteem met oplossingen van ruim 200 ISV’s en meer dan 80.000 resellers in alle delen van de wereld. CloudBlue is een zelfstandige softwaredivisie van Ingram Micro. Ga voor meer informatie naar http://www.cloudblue.com.

ML6 en March bouwen samen aan toekomst vastgoedsector

ML6, gespecialiseerd in artificiële intelligentie en machine learning, kondigt vandaag de samenwerking aan met March, een Gentse proptech start-up.

Lees meer

Eerste 7 Tesla MRI-scanner in België operationeel bij ULiège

Vandaag werd de eerste operationele 7 Tesla MRI-scanner in België ingehuldigd in de Universiteit van Luik. Dit onderzoekssysteem met ultrahoge veldsterkte werd geïnstalleerd in het GIGA Cyclotron Research Center van ULiège, gespecialiseerd in in-vivo beeldvorming.

Lees meer

Databotpionier Teroco helpt bedrijven digitaal te transformeren

Start-up Teroco specialiseert zich in de opleiding en implementatie van databots, virtuele assistenten die in staat zijn om repetitief werk over te nemen, systemen onderling te linken en data te verzamelen.

Lees meer

Nieuw onderzoeksrapport: CISO’s lopen achter op cybercriminelen

CISO’s wijzigen prioriteiten en beveiligingsstrategie, zodat ze ondanks beperkte middelen de steeds geavanceerdere cyberbedreigingen de baas kunnen blijven

Lees meer

Hödlmayr Logistics Belgium: Uitbreiding van de portefeuille werpt vruchten af

De consequente uitbreiding en de lopende investeringen in de afdelingen remarketing, voorbereiding van de voertuigen en wagenparkbeheer van Hödlmayr Logistics Belgium werpen hun vruchten af.

Lees meer

Siemens Healthineers introduceert haar eerste AI-applicatie

Siemens Healthineers’ intelligente software-assistent voor radiologie, AI-Rad Companion Chest CT, ontving zopas de CE-markering.

Lees meer

Fortinet Threat Landscape report: Aanvalsverkeer bereikt hoogste punt ooit in tweede kwartaal 2019

Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt de beschikbaarheid bekend van het Global Threat Landscape Report voor het tweede kwartaal van 2019.

Lees meer

VINCI Energies verhoogt veiligheid op werkvloer met virtual reality

VINCI Energies verhoogt veiligheid op werkvloer met virtual reality

Lees meer

Cellularline S.p.A zet de deur open voor buitenlandse investeerders

Cellularline S.p.A, kondigt zijn deelname aan het STAR-segment van de Italiaanse effectenbeurs Mercato Telematico Azionario (MTA) aan. Dit maakt het mogelijk voor buitenlandse investeerders om te beleggen in aandelen en warrants van het bedrijf.

Lees meer

Streekproduct.be ontleedt de vlaai van Bruegel

In 1559 vereeuwigde Pieter Bruegel de Oude de vlaai in zijn meesterwerk ‘Nederlandse Spreekwoorden’, een streekproduct dat tot op de dag van vandaag nog steeds bijzonder gesmaakt wordt. Maar welke vlaaien beeldde hij net af?

Lees meer

Gentse ML6 viert sterke groei met opening nieuw kantoor

Het Gentse ML6, gespecialiseerd in artificiële intelligentie en machine learning, opende eind juni onder grote belangstelling hun nieuwe kantoor in Gent. Het is een nieuw hoofdstuk in de sterke groei van de scale-up die ondertussen meer dan 50 medewerkers telt.

Lees meer

Van startup naar Europees marktleider. My-Trucks maakt dromen waar

My-Trucks, financieringsmaatschappij van tweedehandsbedrijfsvoertuigen uit Lievegem, heeft haar 1000ste vrachtwagen opgeleverd. Het bedrijf timmert intussen aan het grootste Europese platform voor de leasing van tweedehandsvrachtwagens om op die manier ook de rest van Europa te veroveren.

Lees meer

Duravit België opent nieuw training center in Overijse

Duravit België is al meer dan twintig jaar actief op de Belgische markt en werkt al meer dan tien jaar vanuit Overijse. Onder leiding van General Manager Jan Rymen heeft het team van Duravit België nu een nieuwe mijlpaal bereikt

Lees meer

Ecocheque levert per euro een besparing op van 1 kg CO2

Het gebruik van ecocheques in 2018 levert een besparing op van maar liefst 230.000 ton CO2 of 11,6 miljoen trajecten Brussel-Oostende met de wagen. Dat blijkt uit een studie van het onafhankelijk klimaatadviesbureau CO2Logic in opdracht van VIA, de Belgische vereniging van uitgevers van maaltijdcheques en ecocheques.

Lees meer

De Hoorn breidt uit en verdubbelt capaciteit Work Hub

De Hoorn, de bruisende broedplaats aan de Vaartkom in Leuven waar je kan werken, feesten en eten, breidt uit. De Work Hub wordt haast verdubbeld. Vanaf januari 2020 zal hier ruimte zijn voor zo’n 500 professionals en vijftig bedrijven uit de creatieve sector.

Lees meer

Cowork Siemens opent opnieuw de deuren voor studenten tijdens blokperiode

Sinds eind 2018 kunnen starters, zelfstandigen of pendelaars terecht in de gloednieuwe coworking van Siemens. Maar Cowork Siemens opent ook de deuren voor studenten.

Lees meer

Siemens Healthineers plaatst voor het eerst 7 Tesla MRI-scanner

Siemens Healthineers plaatst voor het eerst 7 Tesla MRI-scanner op Belgische bodem bij ULiège

Lees meer

Fortinet’s Secure SD-Branch beveiligt WAN en de rand van het netwerk

Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, introduceert de Secure SD-Branch. Dit is de eerste oplossing voor filialen die uitgebreide bescherming biedt voor de rand van het WAN en het toegangsnetwerk.

Lees meer

Saroléa en ML6 ontwikkelen intelligente elektrische aandrijflijn

Saroléa en het Gentse ML6, gespecialiseerd in machine learning en artificiële intelligentie, zorgen voor een primeur in de motorwereld. De MANX7, het nieuwste volelektrische model van het vintage motormerk, wordt uitgerust met Waizu van ML6.

Lees meer

Leuvens webbureau wil nieuwe website lanceren voor 1.000 bedrijven

Het Leuvense Content Crackers, de specialist voor alles wat online marketing betreft, verdwijnt. Het digital agency maakt plaats voor het nieuwe Webhero, de voormalige webtool en succesformule Smooty, en JAYJAYS, gericht op online advertising.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x