Evoke

Newsletter

Newsletter

Heb je net een knap project afgerond? Weet je wat er speelt in je sector? Heb je een nieuwe dienst of promotie die je in de kijker wilt zetten? Laat het je klanten en partners weten met een leuke newsletter!

Een online newsletter is een ideaal platform waarmee je kan uitpakken bij zowel je trouwste klanten als de meest recente prospecten. Je zet jezelf niet alleen in de kijker maar je houdt zo ook een connectie met je cliënteel. Breng hen bijvoorbeeld maandelijks of een keer per kwartaal op de hoogte van wat er allemaal gebeurt in je onderneming en hoe zij hiervan kunnen profiteren. Bovendien is een newsletter de ideale manier om verkeer te genereren naar je website is leert hij je heel wat over je doelplubliek.

Wil jij graag een (maandelijkse) nieuwsbrief uitbrengen? Evoke helpt je met plezier verder.

Hoe gaan we te werk?

Eerst bepalen we wanneer en hoeveel keer we een newsletter versturen. Het is goed om je klanten regelmatig een update te geven maar alle dagen een nieuwsbrief in hun inbox droppen, is natuurlijk niet aan te raden.

Voor al onze klanten maken we gebruik van Mailchimp om nieuwsbrieven uit te sturen. We zorgen voor een leuke opmaak en gieten jouw contactendatabase in dit handig platform. Zo hebben we een mooie basis waarmee we aan de slag kunnen en een bepaald doelpubliek dat we zullen targetten.

Vervolgens gaan we aan het schrijven. Wat wens je mee te delen? Een promotie? Een nieuw product of project? Of heb je je team versterkt en wens je deze added value in de verf te zetten? Het kan allemaal. Wij zorgen voor verzorgde content en indien nodig voor een Engelse en of Franse vertaling.

Versturen maar! We kiezen een ideaal tijdstip verzenden je nieuwsbrief. Achteraf kunnen we dankzij Mailchimp monitoren wie je newsletter geöpend heeft, op welke links geklikt werd en wie de nieuwsbrief meer dan eens heeft bekeken.

Wens jij meer te weten over de kracht van een goede nieuwsbrief of doe je graag een beroep op Evoke voor het opmaken, schrijven en versturen van je eigen newsletter? Laat het ons weten: +32 2 740 43 32 of info@evokepr.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x