Evoke
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Nood aan een mediatraining?

Tijdens een mediatraining leer je hoe je jouw boodschap op een zelfzekere manier overbrengt. Zelfzeker voor de camera staan is niet enkel voor jezelf een troef, maar ook voor je onderneming. Wie zijn boodschap vol vertrouwen overbrengt, is ook geloofwaardiger voor het doelpubliek.


Tijdens onze interactieve mediatraining leer je je optimaal voor te bereiden en hoe je je antwoorden moet structureren en helder formuleren om zo gemakkelijker lastige vragen van journalisten te beantwoorden. Ook details zoals je houding en articulatie bepalen de perceptie bij het publiek. Door tijdens de mediatraining fragmenten opnieuw te beluisteren of te bekijken, analyseren we waar jouw aandachtspunten liggen.

Wat houdt een mediatraining in?

  • Duur: Halve dag (4uur)
  • Intake op voorhand en opvolging na drie maanden
  • Individueel of in groep
  • Theorie maar vooral veel praktijk met onder andere camera- en telefooninterview
  • Locatie naar keuze

Voor meer informatie en de kostprijs, neem gerust contact met ons op. We werken een voorstel uit op maat.

Wie geeft de mediatraining?

De training wordt gegeven door PR director Corneel Haine en Radio 2-presentator en journalist Lennart Segers.

Corneel Haine startte zijn carrière als persvoorlichter van VIJF (SBS Belgium). Nadien deed hij ervaring op als pr consultant bij een Antwerps PR bureau en als persvoorlichter van o.a. HUBrussel en KULeuven. Corneel richtte Evoke op in 2012. Hij neemt het theoretische stuk van de training voor zijn rekening, aangevuld met heel wat tips uit de praktijk.

Lennart Segers is al 15 jaar werkzaam bij de VRT als journalist en presentator bij Radio 2 Vlaams-Brabant. Daarnaast doceert Lennart radiojournalistiek aan de KULeuven (Campus Brussel). Lennart kreeg de radiomicrobe doorgegeven van zijn vader Geert Segers die we kennen als ex-presentator van Radio 1 en als stem van Man bijt Hond. Lennart neemt het praktische stuk van de training voor zijn rekening, uiteraard doorspekt met anekdotes uit de dagelijkse praktijk. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x