Evoke
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Wij schrijven uw klantenverhalen

Je kan zelf vertellen hoe goed je dienstenportfolio is of hoe kwaliteitsvol je producten zijn, maar als je klanten dit voor jou doen, is dit eens zo geloofwaardig. Reken daarom op Evoke om jouw meerwaarde voor je cliënteel aantrekkelijk te bundelen in een duidelijk informatief en overtuigend klantenverhaal waarmee je kan uitpakken, bijvoorbeeld op je website, geprint en gelay-out in je offertemappen of zelfs in de pers.

Hoe gaan we te werk bij een klantenverhaal?

Op basis van een intakegesprek stellen we een lijst van vragen samen die we je klant tijdens het eigenlijke interview zullen stellen. Zo kan je zelf aangeven wat je graag wil horen van je klant. Van welke diensten of producten maken jullie gebruik? Hoe ging dit vroeger en hoe gaat het nu beter? Wat is de impact op jullie werking of sales? Hoe zien jullie de toekomst?


Eens op locatie zitten we samen aan tafel met je klant en nemen we het interview af. Indien je dit wenst, nemen we een fotograaf mee die knappe foto’s maakt van de locatie, de producten of een tevreden handdruk tussen beide partijen.

Achteraf schrijven we het klantenverhaal helemaal uit, eventueel volgens een bepaalde stijlgids. We zorgen voor een duidelijke structuur, een aantrekkelijke titel en boeiende uitgelichte quotes  waarmee je klant je diensten in de verf zet.

Orditool is een tevreden klant. Zaakvoerder Wim Peeters getuigt:
“Met Orditool bieden we oplossingen aan transportbedrijven om o.a. hun loonverwerking efficiënter te laten verlopen om zo te resulteren in een betere en stipte dienstverlening. Automotive PR Belgium vertaalde een paar van onze klantenopdrachten in duidelijke en aantrekkelijke advertorials die onze sterktes en de meerwaarde voor onze klanten in de verf zetten.”

Wens je meer informatie over klantenverhalen en hoe Evoke je hiermee kan helpen? Geef ons gerust een seintje!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x