Evoke

Klantenverhaal

Klantenverhaal

Heb je er een mooi project opzitten? Ben je fier op een nieuwe succesvolle samenwerking met een interessante firma of grote naam op de markt die helemaal tevreden is over je producten of diensten? Dan is een klantenverhaal een uitstekende manier om hiermee uit te pakken, bijvoorbeeld op je website, geprint en gelay-out in je offertemappen of zelfs in de pers.

Je kan zelf vertellen hoe goed je dienstenportfolio is of hoe kwaliteitsvol je producten zijn, maar als je klanten dit voor jou doen, is dit eens zo geloofwaardig. Reken daarom op Evoke om jouw meerwaarde voor je cliënteel aantrekkelijk te bundelen in een duidelijk informatief en overtuigend klantenverhaal.

Hoe gaan we te werk?

Je hebt een mooi project of unieke samenwerking waarmee je wil uitpakken en je klant is bereid om mee te werken aan je klantenverhaal. Uiteraard, want jouw case study betekent ook goede publiciteit voor hem of haar.

Op basis van een intakegesprek stellen we een lijst van vragen samen die we je klant tijdens het eigenlijke interview zullen stellen. Zo kan je zelf aangeven wat je graag wil horen van je klant. Van welke diensten of producten maken jullie gebruik? Hoe ging dit vroeger en hoe gaat het nu beter? Wat is de impact op jullie werking of sales? Hoe zien jullie de toekomst?

Eens op locatie zitten we samen aan tafel met je klant en nemen we het interview af. Indien je dit wenst, nemen we een fotograaf mee die knappe foto’s maakt van de locatie, de producten of een tevreden handdruk tussen beide partijen.

Achteraf schrijven we het klantenverhaal helemaal uit, eventueel volgens een bepaalde stijlgids. We zorgen voor een duidelijke structuur, een aantrekkelijke titel en boeiende uitgelichte quotes waarmee je klant je diensten in de verf zet. Indien u het klantenverhaal indient als advertorial bij een magazine, houden we ook rekening met het aantal tekens. Jij en je klant krijgen uiteraard de kans om feedback of aanvullingen te geven. Na de laatste aanpassingen gaan we ermee naar de pers of jij naar nieuwe klanten.

Wens je meer informatie over klantenverhalen en hoe Evoke je hiermee kan helpen? Geef ons gerust een seintje: +32 2 740 43 32 of info@evokepr.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x