Evoke

Website

Aanwezig zijn op het internet is voor elke onderneming belangrijk, ongeacht de grootte. Waar sociale media een interactieplatform is, kan je een website het best vergelijken met een visitekaartje. Het is het eerste contactmoment met (potentiële) klanten en belangrijk voor een goede eerste indruk.

Website

Aanwezig zijn op het internet is voor elke onderneming belangrijk, ongeacht de grootte. Waar sociale media een interactieplatform is, kan je een website het best vergelijken met een visitekaartje. Het is het eerste contactmoment met (potentiële) klanten en belangrijk voor een goede eerste indruk. Een sterke website is onontbeerlijk, zowel visueel als tekstueel.

Een website opbouwen lijkt gemakkelijk, maar niet is minder waar. De bezoekers boeien is een ware kunst. Zij willen niet alleen dat je website mooi oogt, maar ook dat die in enkele kliks al zijn informatie prijsgeeft. Korte, helder geschreven boodschappen houden daarom de bezoeker op je pagina. Een slordige website of een website vol fouten, duwt ze daarentegen net in de richting van de concurrentie. 

Hoe gaan we te werk?

Wij beslissen samen met jou welke inhoud belangrijk is voor jouw website en vertalen jouw business naar korte en heldere boodschappen die iedereen begrijpt. Bulkt jouw boodschap van de technische termen? Geen probleem, wij deinzen niet terug. Onze copywriters zijn erin gespecialiseerd jouw complexe boodschap klaar en duidelijk te formuleren, zonder het te simplificeren.

Tijdens het neerpennen van jouw website houden we Google in het achterhoofd. Hoe je het ook draait of keert, de zoekgigant is medeverantwoordelijk dat klanten de website van jouw onderneming vinden en niet die van de concurrentie. Wij maken jouw teksten SEO-vriendelijk voor een hoge score in de Google-zoekresultaten. 

Overtuigd van het nut van een helder geschreven website? Vertrouw dan op Evoke. Stuur ons een mailtje op info@evokepr.be of bel naar +32 2 740 43 32 voor meer informatie.

Persrelaties

Evokes is specialist in persrelaties. Geen boodschap zo sterk als een artikel in de krant of reportage op tv, die vertelt dat jouw product hoge toppen scheert.

Lees meer

Klantenverhaal

Heb je er een mooi project opzitten? Dan is een klantenverhaal een uitstekende manier om hiermee uit te pakken.

Lees meer

Newsletter

Weet je wat er speelt in je sector? Heb je een nieuwe dienst of promotie die je in de kijker wilt zetten? Laat het je klanten en partners weten met een newsletter!

Lees meer

Content & copywriting

Wat wil je vertellen, maar vooral: Wat wil je doelpubliek lezen? Aan de hand van je boodschap en doelpubliek bepalen we het juiste medium.

Lees meer

Opiniestuk

Naast een artikel, interview of klantenverhaal is ook een opiniestuk een manier om in de pers te komen. Je pakt niet uit met een product of dienst, maar met je expertise en kennis. Deze deel je subtiel door gevat en onderbouwd je mening te geven over een topic dat speelt in de actualiteit.

Lees meer

Brochure

Ga je bij klanten langs om uitleg te geven over jouw producten en diensten? Of sta je binnenkort op een beurs? Dan is het een goed idee om een brochure bij de hand te hebben. Een brochure kan gaan over jouw bedrijf in het algemeen of net een specifieke productcategorie toelichten.

Lees meer

Crisiscommunicatie

"It takes 20 years to build a reputation and five minutes to ruin it." Sluit je niet op tijdens een crisis, maar communiceer doordacht en efficiënt.

Lees meer

Influencer Marketing

Influencer engagement is niet meer weg te denken in een moderne pr-strategie. Doorheen de jaren verzamelde Evoke heel wat contacten bij bloggers in verschillende domeinen zoals food, technologie, mobiliteit ...

Lees meer

Mediatraining

Met een mediatraining op maat leren we jou en je collega’s hoe je goed voorbereid en met vertrouwen de pers te woord kan staan.

Lees meer

Blog

In het digitale tijdperk van het wereldwijde web vliegen de blogs je om de oren. Hetzij via nieuwssites, LinkedIn, nieuwsbrieven of social media, de blog is een wondermiddel om je publiek te bereiken en is dan ook uitgegroeid tot dé tool die je als onderneming in je marketingarsenaal moet hebben.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x