Evoke

Opiniestuk

Naast een artikel, interview of klantenverhaal is ook een opiniestuk een manier om in de pers te komen. Je pakt niet uit met een product of dienst, maar met je expertise en kennis. Deze deel je subtiel door gevat en onderbouwd je mening te geven over een topic dat speelt in de actualiteit.

Opiniestuk

Naast een artikel, interview of klantenverhaal is ook een opiniestuk een manier om in de pers te komen. Je pakt niet uit met een product of dienst, maar met je expertise en kennis. Deze deel je subtiel door gevat en onderbouwd je mening te geven over een topic dat speelt in de actualiteit. Je onderneming en wat je doet verdwijnt wat naar de achtergrond, maar je toont eens zo zeer dat je weet waarover je spreekt.

Meer dan vroeger geven nieuwssites online een platform aan ondernemers, vakspecialisten, professoren en ervaringsdeskundigen om hun licht te laten schijnen over een pijnpunt in de maatschappij, een perspectief voor de toekomst of een positieve trend in de samenleving.

Merk jij een bepaalde tendens op in de maatschappij die speelt in de media en wens je hier als kenner je mening over te geven en zo meteen wat media-aandacht te vergaren? Evoke werkt voor jou een opiniestuk uit en pitcht dit bij de juiste media.

Hoe gaan we te werk bij een opiniestuk?

Tijdens een intakegesprek schets je de situatie en gooi je je verschillende relevante argumenten op tafel. Je haalt studies aan, geschreven feiten of bevindingen uit eigen ervaring. Je bent vast niet de enige die zo over dit onderwerp denkt, maar je kan het wel naar voor schuiven, daar mikken we op.

Nadien schrijven we het artikel helemaal uit volgens de kunst van het opiniestuk. We zorgen voor een aantrekkelijke titel en inleiding die de koe bij de horens en de aandacht van de lezers weten te vatten. In het opiniestuk gieten we jouw argumenten in een duidelijke en vlot leesbare body. Een sterk slot is een must voor elk goed opiniestuk. Hiermee zetten we de kers op de taart.

Eens je het stuk hebt goedgekeurd, gaan we ermee naar de pers. Evoke contacteert de juiste media en pitcht jouw opiniestuk bij de redactie.

In het verleden schreven we al opiniestukken voor onder meer VLAM, Febiac, Pulse Foundation, CO2Logic ... Wens je meer te weten te komen over het opiniestuk als medium of hoe Evoke je op dit vlak kan ondersteunen? 

Geef ons een seintje: +32 2 740 43 32 of info@evokepr.be

Persrelaties

Evokes is specialist in persrelaties. Geen boodschap zo sterk als een artikel in de krant of reportage op tv, die vertelt dat jouw product hoge toppen scheert.

Lees meer

Klantenverhaal

Heb je er een mooi project opzitten? Dan is een klantenverhaal een uitstekende manier om hiermee uit te pakken.

Lees meer

Newsletter

Weet je wat er speelt in je sector? Heb je een nieuwe dienst of promotie die je in de kijker wilt zetten? Laat het je klanten en partners weten met een newsletter!

Lees meer

Content & copywriting

Wat wil je vertellen, maar vooral: Wat wil je doelpubliek lezen? Aan de hand van je boodschap en doelpubliek bepalen we het juiste medium.

Lees meer

Brochure

Ga je bij klanten langs om uitleg te geven over jouw producten en diensten? Of sta je binnenkort op een beurs? Dan is het een goed idee om een brochure bij de hand te hebben. Een brochure kan gaan over jouw bedrijf in het algemeen of net een specifieke productcategorie toelichten.

Lees meer

Crisiscommunicatie

"It takes 20 years to build a reputation and five minutes to ruin it." Sluit je niet op tijdens een crisis, maar communiceer doordacht en efficiënt.

Lees meer

Influencer Marketing

Influencer engagement is niet meer weg te denken in een moderne pr-strategie. Doorheen de jaren verzamelde Evoke heel wat contacten bij bloggers in verschillende domeinen zoals food, technologie, mobiliteit ...

Lees meer

Mediatraining

Met een mediatraining op maat leren we jou en je collega’s hoe je goed voorbereid en met vertrouwen de pers te woord kan staan.

Lees meer

Blog

In het digitale tijdperk van het wereldwijde web vliegen de blogs je om de oren. Hetzij via nieuwssites, LinkedIn, nieuwsbrieven of social media, de blog is een wondermiddel om je publiek te bereiken en is dan ook uitgegroeid tot dé tool die je als onderneming in je marketingarsenaal moet hebben.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x