Evoke

Brochure

Ga je bij klanten langs om uitleg te geven over jouw producten en diensten? Of sta je binnenkort op een beurs? Dan is het een goed idee om een brochure bij de hand te hebben. Een brochure kan gaan over jouw bedrijf in het algemeen of net een specifieke productcategorie toelichten.

Brochure

Ga je bij klanten langs om uitleg te geven over jouw producten en diensten? Of sta je binnenkort op een beurs? Dan is het een goed idee om een brochure bij de hand te hebben. Een brochure kan gaan over jouw bedrijf in het algemeen of net een specifieke productcategorie toelichten. Omdat het leesproces aangenamer is dan op het internet, leent een brochure er zich toe om een diepgaande uitleg te geven.

Brochure voorbijgestreefd? Dat dacht je maar! In tegenstelling tot het internet, waar content zeer vluchtig is, is een goed opgestelde brochure als het ware een naslagwerk. Klanten bewaren een brochure lang en nemen die gemakkelijk opnieuw ter hand. Om snel informatie op te zoeken zoals contactgegevens of openingsuren, hoeft de klant het internet niet te raadplegen. Dankzij een goed geschreven brochure blijft jouw bedrijf top of mind bij de klant. 

Hoe gaan we te werk bij een brochure?

Tijdens een intakegesprek beslissen we welke informatie relevant is voor de brochure en hoe we die zullen opbouwen. Daarna gaan we aan de slag en pennen we jouw verhaal neer. 

Heb je nog niet besloten wie de lay-out zal verzorgen? Geen probleem, wij brengen je met plezier in contact met een van onze vaste partners die de uitstraling van jouw bedrijf perfect vertaalt naar een brochure.

Ben je van plan een brochure te maken? Contacteer ons via info@evokepr.be of bel ons op +32 2 740 43 32 en ontdek wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen. 

Persrelaties

Evokes is specialist in persrelaties. Geen boodschap zo sterk als een artikel in de krant of reportage op tv, die vertelt dat jouw product hoge toppen scheert.

Lees meer

Klantenverhaal

Heb je er een mooi project opzitten? Dan is een klantenverhaal een uitstekende manier om hiermee uit te pakken.

Lees meer

Newsletter

Weet je wat er speelt in je sector? Heb je een nieuwe dienst of promotie die je in de kijker wilt zetten? Laat het je klanten en partners weten met een newsletter!

Lees meer

Content & copywriting

Wat wil je vertellen, maar vooral: Wat wil je doelpubliek lezen? Aan de hand van je boodschap en doelpubliek bepalen we het juiste medium.

Lees meer

Opiniestuk

Naast een artikel, interview of klantenverhaal is ook een opiniestuk een manier om in de pers te komen. Je pakt niet uit met een product of dienst, maar met je expertise en kennis. Deze deel je subtiel door gevat en onderbouwd je mening te geven over een topic dat speelt in de actualiteit.

Lees meer

Crisiscommunicatie

"It takes 20 years to build a reputation and five minutes to ruin it." Sluit je niet op tijdens een crisis, maar communiceer doordacht en efficiënt.

Lees meer

Influencer Marketing

Influencer engagement is niet meer weg te denken in een moderne pr-strategie. Doorheen de jaren verzamelde Evoke heel wat contacten bij bloggers in verschillende domeinen zoals food, technologie, mobiliteit ...

Lees meer

Mediatraining

Met een mediatraining op maat leren we jou en je collega’s hoe je goed voorbereid en met vertrouwen de pers te woord kan staan.

Lees meer

Blog

In het digitale tijdperk van het wereldwijde web vliegen de blogs je om de oren. Hetzij via nieuwssites, LinkedIn, nieuwsbrieven of social media, de blog is een wondermiddel om je publiek te bereiken en is dan ook uitgegroeid tot dé tool die je als onderneming in je marketingarsenaal moet hebben.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x