Evoke

Content Marketing

PR en content marketing zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daar waar in public relations de boodschap gepusht wordt, is er bij content marketing geen sprake van eenrichtingsverkeer. Mensen gaan immers zélf en vaak online op zoek naar relevante content.

Evoke helpt je met het bepalen van uw doelstelling en doelpubliek en creëert op basis van deze bevindingen de relevante content. De mogelijkheden zijn divers. Denk aan newsletters, white papers, business cases, sociale media management, een mooie brochure … allemaal mogelijke kanalen om uw doelstellingen - lead generation, naamsbekendheid, image building - te bereiken.

Copywriting

Klare taal. Degelijke copywriting is een onmisbaar ingrediënt in de communicatie om je als onderneming op een professionele, duidelijke en geloofwaardige manier te profileren. Wat is je boodschap? Je doelpubliek? Deze elementen bepalen mee de juiste tone-of-voice, de manier waarop je hen wenst aan te spreken. Wil je een website die scoort? Dan is het belang van goede SEO-copy niet te onderschatten. Zij het voor newsletters, brochures, whitepapers, websites, social media of business cases, Evoke trekt voor jou de nodige (taal)registers open.

Newsletter

Heb je een kersvers product waarmee je wenst uit te pakken? Een nieuwe service of promotieactie? Wat leeft er in je business? Blijf top-of-mind en toon je klanten en partners dat je expertise in huis hebt met een aantrekkelijke nieuwsbrief! Jij bepaalt de inhoud, wij zorgen voor knappe copywriting ook het grafisch design van je newsletter is voor ons geen probleem. Je mailing versturen? Ook dat nemen we voor onze rekening..

Social media

Als onderneming is het zaak om dicht bij je doelpubliek te staan, betrokkenheid te tonen en deel te nemen aan het gesprek. De tools bij uitstek hiervoor zijn social media platforms als Facebook, Twitter en Instagram. Toon wat je onderneming te bieden heeft, zorg voor interactie met wedstrijden en prijzen, kondig promoties en producten aan, beantwoord vragen en ontdek rechtstreeks via je publiek hoe en waar je services nog beter kunnen. Evoke staat je graag bij als partner voor je business conversation management.

Video

Beeld met klank blijft een sterk medium om je boodschap duidelijk te maken aan je doelpubliek. Kondig je een actie aan of wens je een product in de kijker te zetten? Of heb je een sterke testimonial? Ook hiervoor kan je bij Evoke terecht, zowel live action als animatie. Met behulp van jouw input, werken we het scenario uit. We stellen het storyboard samen en schrijven de copy uit. Steeds met oog voor jouw budget en de deadline. Action!

Contacteer ons voor meer informatie: +32 2 740 43 32 of info@evokepr.be.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x