Evoke

Content

Content is king, hoor je wel eens. Niets is minder waar. Content staat centraal in de marketingstrategie van de moderne onderneming die, door het potentieel van blogs en het internet, steevast kiest voor het geschreven woord om haar expertise te delen.

Jij bent de vakexpert, maar je klanten kiezen wat ze lezen. Daarom is het cruciaal dat de informatie die je geeft, hun vragen beantwoordt en jou profileert als de partner die ze zoeken.

Samen trekken we hun aandacht en we gaan op zoek naar de relevante content in je onderneming. Wat wil je vertellen, maar vooral: Wat wil je doelpubliek lezen? Aan de hand van je boodschap en doelpubliek bepalen we het juiste medium. Een newsletter, blog, klantenverhaal, nieuwe content voor je (nieuwe) website, sociale media, een mooie brochure … 

Copywriting

Klare taal. Want degelijke copywriting is een onmisbaar ingrediënt in de communicatie om je als onderneming op een professionele, duidelijke en geloofwaardige manier te profileren met de juiste tone-of-voice, de manier waarop je hen wenst aan te spreken. Evoke trekt voor jou de nodige (taal)registers open.

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x