Evoke

Communicatie voor start-ups

PR en communicatie voor start-ups

Als start-up is het belangrijk om je verhaal van bij het begin scherp te stellen. Via gerichte communicatie naar de juiste doelgroep, maak je het verschil met je concurrenten. Evoke haalt het nieuws uit jouw bedrijf en vertaalt de boodschap via het juiste medium naar jouw doelgroep. 

Het pr bureau voor start-ups in de Benelux

Ons kantoor bevindt zich in ICAB, een Brusselse incubator - verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel - voor tech start-ups. We worden dus omgeven door beloftevolle start-ups en kennen als geen ander het start-up landschap in de Benelux. We voerden reeds succesvolle campagnes voor o.a. Pulse Foundation, CO2Logic, Airscan, UseCrypt Messenger, Greentripper, Aggeres, Mad Kings ...

De diensten die werden geleverd waren divers: van het schrijven van een persbericht, tot de organisatie van interviews en een persevent. Onze consultants komen ter plaatse en werken een communicatiestrategie op maat uit. Wil je enkel een perslijst, zoek je advies op vlak van social media of heb je te maken met een crisissituatie? Ons team van ervaren copywriters, pr consultants en social media experts staan je bij met raad en daad.

Multidisciplinair agentschap voor start-ups in de Benelux

Evoke is een multidisciplinair agentschap dat kan worden ingeschakeld voor pr, copywriting, social media en crisiscommunicatie. Als lid van Automotive PR zijn we dé referentie voor automotive klanten in België en Luxemburg.

Contacteer ons voor meer informatie: +32 2 740 43 32 of info@evokepr.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x