Evoke

Communicatie voor KMO's

Met ons pr bureau Evoke knappen we heel wat communicatiewerk op voor grote bedrijven. Maar we stellen onze expertise ook met veel plezier ten dienste van zelfstandigen en KMO's. We werken per opdracht of  - en dat doen we nog veel liever - we stellen een communicatieplan voor een heel jaar op. Zo kan u als ondernemer doen waar u goed in bent. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf en uw product het hele jaar onder de aandacht blijven. 

Een communicatiebureau? Is dat wel iets voor mij?

U bent ondernemer geworden omdat u goed bent in wat u doet. Maar bij ondernemen komt veel meer kijken dan enkel uw core business. Boekhouding, fiscaliteit, sales ... voor al deze specifieke onderdelen laat u zich omringen door specialisten ter zake. Waarom dan ook geen beroep doen op een communicatiespecalist? U richt zich op uw kerntaken, wij zorgen ervoor dat de klanten tot bij u komen. Deal?

Social media, blog of een persbericht?

Weet u zelf niet goed wat nu de beste manier is om uw doelpubliek te bereiken? Daar helpen wij u graag mee verder. Na een eerste vrijblijvend intakegesprek, bepalen wij aan de hand van uw informatie de juiste mix. We bieden enkel diensten aan die we zelf in huis hebben. Zo houden we de prijs laag en de kwaliteit optimaal. 

Diensten

De diensten die we aanbieden zijn divers en zorgen ervoor dat u een heel jaar lang onder de aandacht blijft. Een greep uit onze specialiteiten:

  • Perscommunicatie
  • Klantenverhalen
  • Blogs
  • Social media
  • Bedrijfsvideo

Na een intakegesprek stellen wij een mix voor die ervoor zorgt dat u het hele jaar onder de aandacht blijft. Onze communicatiespecialisten nemen doorheen het jaar proactief contact met u op en zorgen ervoor dat de gemaakte afspraken correct worden opgevolgd. 

Interesse? Neem contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek: +32 2 740 43 32 of info@evokepr.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x