PR zet TeRoCo op de kaart

Thought leadership

TeRoCo is een start-up uit Herentals en wil zich in België op de kaart zetten als databot-pionier. Om op de radar van de Belgische journalisten en het Belgische zakenpubliek te komen, doen ze een beroep op de pr-expertise van Evoke.

Blogs en interviews

Na een grondige intake begonnen onze consultants TeRoCo te profileren als dé databot-pionier van België. En de resultaten lieten niet lang op zich wachten. Op korte termijn wisten we enkele mooie interviews binnen te halen bij Computable, Datanews en Trends en enkele blogs die onder andere door Techzine werden gepubliceerd.

Communicatie en berichtgeving

Pascal Kemps is medeoprichter van TeRoCo:

"We zijn met Evoke in zee gegaan en hebben daar nog geen seconde spijt van gehad. We gaven richting aan onze communicatie en berichtgeving en kregen de kans om op korte termijn deel te nemen aan relevante, high profile interviews."

Truck ICT Award

Na twee jaar hun boodschap te prediken in verschillende outlets, kreeg TeRoCo erkenning dankzij Adèle en Boris. We hebben het hier niet over de Britse zanger of premier, maar over de TeRoCo databots. Ze werden gemaakt in opdracht van ECS, een van de belangrijkste logistieke bedrijven in Zeebrugge. Adèle helpt diverse administratieve processen te automatiseren, terwijl Boris zich bezighoudt met de Europees-Britse douane. Dit project leverde ECS de Truck ICT Award van vakblad Transport & Logistics op, en Evoke kreeg ECS als klant. Een welverdiende beloning na twee jaar bekendheid geven aan databots en robotic process automation (RPA). Hieruit blijkt dat pr vaak een kwestie van lange termijnplanning is.


Share with friends