Show, don't tell: waarom video de perfecte pr-tool is voor jouw verhaal

Waarom video de perfecte pr-tool is voor jouw verhaal
"Show, don't tell" is een bekend Engelstalig spreekwoord dat ook in pr waardevol is. Hoewel geschreven klantencases of persberichten geweldig zijn om de interesse van journalisten te wekken, omvatten ze de cultuur en sfeer van uw organisatie niet op dezelfde manier zoals een vakkundig gemaakte video dat doet. Daarom hebben we onze expertise op het gebied van videoproductie vergroot en geïnvesteerd om videografie als pr-dienst aan te bieden.

Authentiek

Wij beschouwen video als een belangrijk onderdeel van elke pr-strategie op lange termijn. Omdat mensen video als 'echter' en 'authentieker' ervaren dan geschreven woord, is de impact op je geloofwaardigheid enorm. Of je nu jezelf, je product, dienst of merkverhaal centraal stelt: bij video kies je de stijl die bij je verhaal past. En het internet (zoekmachines) en sociale media zijn er dol op. Bovendien is het mobielvriendelijk en makkelijk te delen.

Kies jouw platform

Video kan op verschillende manieren worden ingezet, afhankelijk van de doelgroep of het communicatiedoel. Video's op LinkedIn of Youtube werken geweldig om de laatste projecten of successen te laten zien, terwijl korte video's op Instagram of TikTok een effectieve manier zijn om in contact te komen met jongere profielen. We kunnen video's voor verschillende platforms filmen en monteren, waarbij we rekening houden met timing en locatie en een snel ontwikkeld eindproduct garanderen.

Van pre- tot postproductie

Ons videoteam kan een opdracht van begin tot eind uitvoeren, vanaf de planning van de video-opname tot en met de opname zelf, de montage en distributie. We helpen de logistiek van de shoot te regelen en besteden aandacht aan de look en feel van de set-up om de perfecte sfeer te creëren. Met onze mobiele opnamestudio kunnen we zowel binnen als buiten opnemen.

Onze videoproducties

We maakten recent video testimonials (Fraikin, PeopleWare), een video van een product launch (Rittal), rekrutering video (VINCI Energies België, Evoke), video series van experteninterviews (Sensolus, RoboRana), een introductievideo over een nieuwe werkplek (Siemens Healthineers), een educatieve video (Zonder Embargo) en eventvideo’s (kickoff Cranium). Al onze video's zijn te vinden op ons YouTube kanaal en delen we op onze LinkedIn, Facebook en Instagram accounts.

Share with friends