Evoke

Brochure

Brochure

Ga je bij klanten langs om uitleg te geven over jouw producten en diensten? Of sta je binnenkort op een beurs? Dan is het een goed idee om een brochure bij de hand te hebben. Een brochure kan gaan over jouw bedrijf in het algemeen of net een specifieke productcategorie toelichten. Omdat het leesproces aangenamer is dan op het internet, leent een brochure er zich toe om een diepgaande uitleg te geven.

Brochure voorbijgestreefd? Dat dacht je maar! In tegenstelling tot het internet, waar content zeer vluchtig is, is een goed opgestelde brochure als het ware een naslagwerk. Klanten bewaren een brochure lang en nemen die gemakkelijk opnieuw ter hand. Om snel informatie op te zoeken zoals contactgegevens of openingsuren, hoeft de klant het internet niet te raadplegen. Dankzij een goed geschreven brochure blijft jouw bedrijf top of mind bij de klant. 

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een intakegesprek beslissen we welke informatie relevant is voor de brochure en hoe we die zullen opbouwen. Daarna gaan we aan de slag en pennen we jouw verhaal neer. 

Heb je nog niet besloten wie de lay-out zal verzorgen? Geen probleem, wij brengen je met plezier in contact met een van onze vaste partners die de uitstraling van jouw bedrijf perfect vertaalt naar een brochure.

Ben je van plan een brochure te maken? Contacteer ons via info@evokepr.be of bel ons op +32 2 740 43 32 en ontdek wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x