Evoke

Maak kennis met Marie

Hi there! Mijn naam is Marie. Met 25 levensjaren op de teller geloof ik graag dat ik nog maar pas kom kijken, maar tegelijkertijd ook al heel wat levenservaring heb opgedaan. De ideale leeftijd dus om de avontuurlijke wijsneus uit te hangen!

Hi there! Mijn naam is Marie. Met 25 levensjaren op de teller geloof ik graag dat ik nog maar pas kom kijken, maar tegelijkertijd ook al heel wat levenservaring heb opgedaan. De ideale leeftijd dus om de avontuurlijke wijsneus uit te hangen! ;)

A few of my favourite things!

Het liefst word ik wakker op een koude winterochtend met het vervagende ochtendrood nog aan de hemel en het gras bedekt met rijm. Zo van die ochtenden waarop je je als kind amuseerde met witte wolkjes blazen. Een dampend kopje thee of koffie later is de dag goed ontwaakt! Ik hou ervan om dan lekker warm ingepakt erop uit te trekken en een lange wandeling te maken met mijn hond Flor, om me daarna knus bij de haard te nestelen met een goed boek. Lezen is dan ook een van mijn andere hobby’s. Van klassiekers zoals Gustave Flaubert, over science fiction à la J.K.Rowling, tot chicklit van Sophie Kinsella; eens ze op mijn boekenplank belanden zijn ze snel verslonden. 

Daarnaast reis ik enorm graag. Bruisende nieuwe plekken ontdekken, de plaatselijke cultuur opsnuiven, de natuur verkennen, locals en hun favoriete gerechten leren kennen … Bij die gedachten kriebelt het meteen om een reisgids bij de hand te nemen en een volgende trip te plannen. Bovenaan het verlanglijstje ‘places to visit’ staan momenteel Vietnam, Ierland en Argentinië. 

Tot slot slaagt ook eten er altijd in me heel gelukkig te maken. Enerzijds hou ik zelf enorm van koken en nieuwe receptjes uittesten. En anderzijds vind ik ontbijten, lunchen of dineren op restaurant ook heerlijk. Meestal probeer ik on the healthy side te blijven, maar als we spreken over pannenkoeken met Nutella maakt eentje meer niet uit.

Om al dat lekker eten op mijn bord te kunnen toveren, heb ik het geluk te kunnen doen wat ik graag doe. Ik werk als pr-consultant bij Evoke, pr en content marketing bureau. Ik kruip graag in mijn pen om de communicatie van bedrijven vorm te geven. Nieuwsbrieven, blogs, social media, een bezoek aan de klant … De verschillende vormen van communicatie en de variatie in de job maken dit werk zo interessant! En naar het woord van Aristoteles: “Pleasure in the job puts perfection in the work.”

Interview Duravit Belux

Corneel Haine, Founder PR agency Evoke, interviews Jan Rymen, General Director Duravit Belux

Lees meer

Interview Fourcast for Education

We hadden een gesprek met Joëlle Robberecht, verantwoordelijke bij de Learning Academy van Fourcast for Education.

Lees meer

Interview ML6

We spraken met Julie Scherpenseel, Chief Growth Officer bij ML6 én verkozen door Data News tot Young ICT Lady of the Year. Wat houdt haar functie bij ML6 precies in? Wat zijn haar plannen en ambities als Young ICT Lady of the Year? Hoe is ze zelf in de techwereld gerold?

Lees meer

Interview MIC

We spoke with Cécile Jabaudon, Operational Director of the Microsoft Innovation Center Brussels.

Lees meer

Interview Teroco

We hadden een boeiend online gesprek met Johan Van den Bulck, oprichter en CEO van Teroco. Wat betekent Robotic Proces Automation precies? Hoe wordt Teroco geïmpacteerd door de coronacrisis? Wat kan RPA betekenen in de strijd tegen het virus? Hoe ziet de toekomst van Teroco er uit?

Lees meer

Interview CO2Logic

Corneel Haine, Founder PR Agency Evoke, interviews Antoine Geerinckx, CEO CO2Logic

Lees meer

Incubators in Vlaanderen

Incubators zijn uitstekende werkplekken voor start-ups die op lange termijn willen groeien.

Lees meer

Incubators in Brussel

Incubators zijn uitstekende werkplekken voor start-ups die op lange termijn willen groeien.

Lees meer

Vijf acceleratieprogramma's

Als start-up voel je je na enige tijd misschien wel klaar om verder door te groeien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Op dat moment is het verstandig om hulp te zoeken voor dat extra duwtje in de rug.

Lees meer

Vier websites voor startups

Als ambitieuze startup is persaandacht van cruciaal belang om je recente toetreding tot de markt te tonen. In het algemeen, maar vooral voor start-ups, kan Europese aandacht een grote troef zijn om je groei te stimuleren. Maar op welke platformen wil je gezien worden?

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x