Evoke

Maak kennis met Marie

Hi there! Mijn naam is Marie. Met 25 levensjaren op de teller geloof ik graag dat ik nog maar pas kom kijken, maar tegelijkertijd ook al heel wat levenservaring heb opgedaan. De ideale leeftijd dus om de avontuurlijke wijsneus uit te hangen!

Hi there! Mijn naam is Marie. Met 25 levensjaren op de teller geloof ik graag dat ik nog maar pas kom kijken, maar tegelijkertijd ook al heel wat levenservaring heb opgedaan. De ideale leeftijd dus om de avontuurlijke wijsneus uit te hangen! ;)

A few of my favourite things!

Het liefst word ik wakker op een koude winterochtend met het vervagende ochtendrood nog aan de hemel en het gras bedekt met rijm. Zo van die ochtenden waarop je je als kind amuseerde met witte wolkjes blazen. Een dampend kopje thee of koffie later is de dag goed ontwaakt! Ik hou ervan om dan lekker warm ingepakt erop uit te trekken en een lange wandeling te maken met mijn hond Flor, om me daarna knus bij de haard te nestelen met een goed boek. Lezen is dan ook een van mijn andere hobby’s. Van klassiekers zoals Gustave Flaubert, over science fiction à la J.K.Rowling, tot chicklit van Sophie Kinsella; eens ze op mijn boekenplank belanden zijn ze snel verslonden. 

Daarnaast reis ik enorm graag. Bruisende nieuwe plekken ontdekken, de plaatselijke cultuur opsnuiven, de natuur verkennen, locals en hun favoriete gerechten leren kennen … Bij die gedachten kriebelt het meteen om een reisgids bij de hand te nemen en een volgende trip te plannen. Bovenaan het verlanglijstje ‘places to visit’ staan momenteel Vietnam, Ierland en Argentinië. 

Tot slot slaagt ook eten er altijd in me heel gelukkig te maken. Enerzijds hou ik zelf enorm van koken en nieuwe receptjes uittesten. En anderzijds vind ik ontbijten, lunchen of dineren op restaurant ook heerlijk. Meestal probeer ik on the healthy side te blijven, maar als we spreken over pannenkoeken met Nutella maakt eentje meer niet uit.

Om al dat lekker eten op mijn bord te kunnen toveren, heb ik het geluk te kunnen doen wat ik graag doe. Ik werk als pr-consultant bij Evoke, pr en content marketing bureau. Ik kruip graag in mijn pen om de communicatie van bedrijven vorm te geven. Nieuwsbrieven, blogs, social media, een bezoek aan de klant … De verschillende vormen van communicatie en de variatie in de job maken dit werk zo interessant! En naar het woord van Aristoteles: “Pleasure in the job puts perfection in the work.”

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x