Evoke

Evoke brengt meer dan 100 ondernemers bij elkaar

Meer dan 100 ondernemers verzamelden bij Willy Naessens Swimming pools in Overijse op uitnodiging van Evoke en Watertower TV productions.

Evoke is samen met Watertower TV Productions, de drijvende kracht achter dit initiatief dat ondernemers bij mekaar wil brengen om elkaar en vooral elkaars business beter te leren kennen. En de show werd gestolen door niemand minder Willy Naessens himself. 

Als thema kozen we voor "lokale sportsponsoring'. Is het interessant om te sponsoren? Wat haal je er uit? Hoe bereken je de return? Gastspreker was Pieter Verbruggen, sponsoring manager van Royal Antwerp Football Club. Zij gooien momenteel niet alleen op sportief vlak hoge ogen in de Jupiler Pro League, ook op vlak van sponsoring en fan management horen ze bij de top. Uiteraard liet ook Willy Naessens zich niet onbetuigd. Hij gaf wat uitleg over zijn 36 (!) bedrijven en legde uit waarom hij zoveel belang hecht aan sponsoring. Nadien kon er nog volop worden genetwerkt. We mogen terugblikken op een geslaagd event en intussen worden er nieuwe plannen gesmeed!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x