Evoke

Blog

Blog

In het digitale tijdperk van het wereldwijde web vliegen de blogs je continu om de oren. Hetzij via nieuwssites, LinkedIn, nieuwsbrieven of social media, de blog is een wondermiddel om je doelpubliek te bereiken. Hij is dan ook uitgegroeid tot dé tool die je als onderneming in je marketingarsenaal moet hebben.

Waarom? Expertise, expertise, expertise. Terwijl de pers een belangrijk middel blijft om je onderneming in de spotlight te plaatsen, biedt de blog een eenvoudig medium om je kennis van zaken online te delen met je doelpubliek. Bovendien is een relevante blog ook een wondermiddel voor je SEO, geeft het je content om te delen via sociale media en met een aantrekkelijke call-to-action hier en daar, genereer je in geen tijd heel wat nieuwe leads.

Heb je met je onderneming de ambitie om een blog te beginnen maar mis je een vlotte pen? Reken dan op Evoke. Wij schrijven met plezier jouw blogs en steken ze stuk voor stuk in een aantrekkelijk literair jasje.

Hoe gaan we te werk?

Heel simpel. Wat heb je te vertellen? Welk nieuws wil je dat je doelpubliek te lezen krijgt? Je vertelt het ons via mail of tijdens een intakegesprek en wij gaan meteen aan het pennen. Desnoods slaan we zelf wat aan het researchen, zolang we maar een duidelijk en informatief eindresultaat kunnen afleveren dat in geen tijd geshared kan worden!

Wil je zelf een blog voor je onderneming of wil je nog meer tips voor een goede blog? Neem zeker contact met ons op: +32 2 740 43 32 of info@evokepr.be 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x