Evoke

Automotive PR

De wereld van mobiliteit en automotive is voortdurend in beweging en verandert razendsnel. Elektrisch rijden, zelfrijdende wagens, bussen op waterstof … De auto- en mobiliteitsindustrie is een omgeving waar technologie, innovatie en duurzaamheid elkaar treffen. Het hoeft geen betoog dat deze sector met argusogen wordt opgevolgd door de media en andere stakeholders. Het is dus meer dan ooit zaak om je verhaal klaar en duidelijk aan de juiste doelgroep te vertellen.

Benelux pr-agentschap voor automotive, logistiek en mobiliteit

Wees sneller dan je concurrenten en doe een beroep op Evoke, het pr-bureau voor de automotive sector. 

Als lid van automotive PR, het wereldwijde netwerk van agentschappen gespecialiseerd in mobiliteit en logistiek, kent Evoke de sector als geen ander. Evoke voerde reeds succesvolle campagnes voor o.a. Febiac, DSV Logistics, Chevron, Hödlmayer, CO2Logic, GoodYear, ZF, Diesel Technik en Land Rover. De diensten die werden geleverd waren divers: van de organisatie van een rondetafel, tot een persreis en crisiscommunicatie. Onze consultants komen ter plaatse en werken een communicatiestrategie op maat uit. Wil je enkel een perslijst, zoek je advies op vlak van social media of heb je te maken met een crisissituatie? Ons team van ervaren copywriters, pr consultants en social media experts staan je bij met raad en daad.

Lid van wereldwijd netwerk

Wil je een pr-campagne voeren op Europees of globaal niveau? In een vingerknip heb je toegang tot meer dan 30 agentschappen over de hele wereld. Als lid van Automotive PR, heeft Evoke toegang tot een uitgebreid netwerk van agentschappen met specialisatie in automotive, logistiek en mobiliteit. 

Kies voor Evoke

Evoke is een multidisciplinair agentschap dat kan worden ingeschakeld voor pr, copywriting, social media en crisiscommunicatie. Als lid van Automotive PR zijn we dé referentie voor automotive klanten in België, Nederland en Luxemburg.

Contact

Wil je weten wat Evoke als automotive specialist voor jou kan betekenen? Contacteer ons via info@evokepr.be of bel +32 2 740 43 32

Meer info op www.automotivepr.com

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x